Virtuele wijnproeverij: ver weg en toch dichtbij

Niet in de gelegenheid om als groep fysiek bij elkaar te komen, maar toch samen met collega’s, vrienden of familie genieten van bijzondere wijnen? Op een ontspannen manier leren hoe je nu eigenlijk wijn proeft? Gelardeerd met allemaal leuke en interessante wetenswaardigheden over de streek en wijnboeren? Dat kan met onze virtuele wijnproeverij: ver weg en toch dichtbij!

Online wijn proeven

Boek je eigen virtuele wijnproeverij voor tenminste zes deelnemers/huishoudens en selecteer een van de hieronder beschreven Pop-Up Boxen. Alle deelnemers ontvangen vervolgens de zogenaamde Pop-Up Box thuis en Friso zal virtueel ‘op-poppen’ in jóuw woonkamer, aan de keukentafel, in de tuin, of waar jij het liefst wijn proeft. Iedere Pop-Up Box bevat in ieder geval:

  • Een zorgvuldig samengestelde selectie van onze unieke wijnen uit Les Cévennes;
  • Proefformulieren voor proefnotities en wijnbeoordeling;
  • Aromawiel om te helpen bij het benoemen van kleur, geur en smaak.

Alle Pop-Up Boxen zijn inclusief proeverij met Friso, live vanuit zijn virtuele proeflokaal. Deze online wijnproeverij kunnen wij organiseren bij een minimale deelname van zes ‘huishoudens’. Wij verzorgen de verzending van de boxen naar alle deelnemers, hier hoef je zelf niets voor te doen (behalve even de adressen doorgeven).

Genieten van een uniek glas wijn met een goed verhaal erbij! Het enige wat je zelf hoeft te regelen zijn een paar glazen en een computer met webcam en een (beetje vlotte) internetverbinding.

‘Les Petites Bouteilles’

4 of 6 wijnen
Uit ons assortiment van unieke Cévennes wijnen selecteren we vier of zes verschillende wijnen. Je ontvangt deze wijnen in kleine genummerde flesjes.

Geen left overs
Op deze manier hoef je geen zes hele flessen open te maken, wat zonde kan zijn als je, gezien de huidige corona maatregelen, waarschijnlijk niet met heel veel mensen rond de tafel zal zitten. 

Genoeg voor 2 personen
Met twee personen heb je ruim voldoende om na de proeverij nog even lekker verder te genieten.

Prijs: vanaf € 29,50
Duur proeverij: ca. 1½ uur

‘Deux ou Trois’

2 of 3 wijnen
De naam van deze Pop-Up Box zegt eigenlijk al genoeg: uit ons assortiment van unieke Cévennes wijnen kiezen we een selectie van twee of drie verschillende flessen.

Rustig weekend
Waarom maar twee of drie flessen denk je misschien? Nou, in het kader van de social distancing zul je niet met heel veel meer mensen thuis zijn en zijn twee a drie flessen precies genoeg voor een gezellig avondje of weekend…

…althans, bij ons thuis… ☺️

Prijs: vanaf € 37,50
Duur proeverij: ca. 1 uur

Extra’s

Maak van de virtuele proeverij een gezellige teamborrel en cadeau in één
met de volgende toevoegingen:

  • Klaver kaas met nootjes en zoutjes van de Alkmaarse Notenbranderij.
  • Laat je collega’s hun favoriet(en) nabestellen met een kortingsbon van € 20,- te besteden in de Pop-Up Shop.

Als Fan van Les Cévennes laten we jullie graag kennis maken met unieke wijndomeinen op de grens van Rhône en Languedoc. Bijzondere en smaakvolle wijnen in kleine oplages die hierdoor buiten de eigen regio en dus ook in Nederland niet te krijgen zijn. Maar wij hebben ze!

“Bijzonder om te ervaren hoe goed je dit online kunt doen. Idd heel leuk en leerzaam. Merci!”

Joke